Mihai Bendeac, în lacrimi la iUmor

Mihai Bendeac, în lacrimi la iUmor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini i-a cucerit pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac, acesta din urmã declarând la finalul reprezentaţiei concurentului: „Nu am trãit o asemenea bucurie la iUmor, mã bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu!”. Ba mai mult, juratul a completat: „Este pentru prima datã când sunt extrem de curios sã mã uit la imaginea asta, sã vãd cum arãt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, a mai spus Mihai Bendeac.

* Şi pe Cheloo, Mr Bean venit din Italia l-a impresionat foarte tare: „Numãrul a fost extraordinar. A fost unul dintre cele mai frumoase şi distractive momente de umor din aceastã emisiune!”, în vreme ce Delia a completat: „Momentul a fost fabulos!”.

* Trecând dincolo, la Vocea României, juraţii s-au contrat iar pe tema coverurilor de la piese. Mai exact, Horia Brenciu l-a întrebat pe Tudor Chirilă dacă el mai cântă pe la nunţi, după ce Chirilă l-a criticat pe un concurent pentru opţiunea de a cânta melodii cover. Ce să îi faci, când iese banul, îţi mai calci şi pe inimă şi cânţi piesele altuia!

Citit 2709 ori Ultima modificare Duminică, 15 Septembrie 2019 12:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.