Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În fiecare an, Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG) vine în sprijinul tuturor persoanelor care îşi doresc o carieră în alb şi ţintesc spre Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, organizând simularea examenului de admitere. Aceasta va avea loc pe 6 mai, în corpul MG al Facultăţii, pe strada Eroilor, colţ cu Nicolae Bălcescu, începând cu ora 8,00.

Simularea se doreşte a fi un punct de plecare pentru orice persoană care aspiră la o carieră în domeniul sănătăţii, un real suport pentru liceenii care vor lua bacalaureatul, dar oferă şi elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera şi condiţiile de examen.

"La fiecare ediţie au venit până acum peste 100 de participanţi din Galaţi şi nu numai, demonstrându-ne, astfel, că acţiunea noastră reprezintă un exerciţiu deosebit de util pentru viitorii studenţi. Simularea este structurată conform metodologiei de admitere a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi, astfel că participanţii vor putea susţine examene pentru fiecare din cele cinci specializări ale noastre: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală şi Moaşe", a explicat Valentina Mihalcea, preşedintele SSMG.

La finalul celor trei ore de examen, participanţii vor observa metoda de corectare, gradul de dificultate a testelor şi, de asemenea, vor putea discuta cu studenţii mai mari despre oportunităţile de pregătire a unei cariere la Dunărea de Jos.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul http://simulare.ssmg.ro/.

Citit 3244 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.