Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină şi Farmacie. Detalii ÎNSCRIERI

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină şi Farmacie. Detalii ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În fiecare an, Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG) vine în sprijinul tuturor persoanelor care îşi doresc o carieră în alb şi ţintesc spre Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, organizând simularea examenului de admitere. Aceasta va avea loc pe 6 mai, în corpul MG al Facultăţii, pe strada Eroilor, colţ cu Nicolae Bălcescu, începând cu ora 8,00.

Simularea se doreşte a fi un punct de plecare pentru orice persoană care aspiră la o carieră în domeniul sănătăţii, un real suport pentru liceenii care vor lua bacalaureatul, dar oferă şi elevilor de clasa a XI-a prilejul de a se familiariza cu atmosfera şi condiţiile de examen.

"La fiecare ediţie au venit până acum peste 100 de participanţi din Galaţi şi nu numai, demonstrându-ne, astfel, că acţiunea noastră reprezintă un exerciţiu deosebit de util pentru viitorii studenţi. Simularea este structurată conform metodologiei de admitere a Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi, astfel că participanţii vor putea susţine examene pentru fiecare din cele cinci specializări ale noastre: Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, Asistenţă Medicală Generală şi Moaşe", a explicat Valentina Mihalcea, preşedintele SSMG.

La finalul celor trei ore de examen, participanţii vor observa metoda de corectare, gradul de dificultate a testelor şi, de asemenea, vor putea discuta cu studenţii mai mari despre oportunităţile de pregătire a unei cariere la Dunărea de Jos.

Înscrierile pentru simulare au loc pe site-ul http://simulare.ssmg.ro/.

Citit 3779 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.