Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Şcoala Gimnazială „Sf. Stelian” Umbrărești-Deal a fost gazdă pentru consilierii educativi din şcolile şi liceele din zona Tecuciului. Invitaţii au fost încântaţi de şezătoarea „De la lume adunate şi-napoi la lume date”. Momentul artistic a pus în valoare portul tradiţional românesc, obiceiurile zonei prezentate de elevii de cele două gazde, învăţătoarea Georgeta Trifan şi profesorul Sebastian Bobocea.

Pornind de la obiceiurile zonei, elevii clasei a V-a, în cadrul lecției demonstrative „Ocupaţii de ieri, ocupaţii de azi”, şi-au arătat măiestria în prezentarea meseriilor pe care şi le doresc. Directoarea Monica Babeş a prezentat activităţile extraşcolare care s-au desfăşurat pe parcursul anului şcolar, dar şi proiectele inițiate de şcoală: „Mult e dulce şi frumoasă limba ce-o vorbim” proiect desfăşurat în parteneriat cu Gimnaziul „ Al. I. Cuza” sat Roşu, Republica Moldova, dar şi proiectul „Din imagini, cuvânt şi culoare, făurim mărţişoare”.

Citit 1061 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 19:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro