Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puţin de 181 de elevi ai unităţilor de învăţământ speciale din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) primesc burse sociale din partea CJ, în cuantum de câte 100 de lei. Un proiect de hotărâre privind acordarea a 20 de burse la Liceul Tehnologic "Simion Mehedinţi", 68 de burse la Şcoala Gimnazială Specială "Constantin Pufan", 72 de burse la Şcoala Profesională Specială "Emil Gârleanu" şi 21 de burse la Şcoala Profesională Specială "P.P. Neveanu" va fi supus votului în şedinţa de azi.

Citit 960 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 17:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro