University by Night Music, Lights, Arts & Crafts

University by Night Music, Lights, Arts & Crafts
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Eveniment unic în Galaţi, University by night, Music, Lights, Arts & Crafts a adunat în fața sediului central, de pe strada Domnească, sute de gălăţeni dornici să admire un spectacol interesant de lumini şi muzică, semnat Vloop.

„Acţiunea e destinată studenţilor străini, avem invitaţi din programele AUF şi Erasmus, e şi pentru tinerii noştri, pentru părinţi şi copii, a avut drept scop promovarea universităţii în comunitate. Am început la ora 20,00 când au fost expuse, pe platoul din faţa Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi mai multe tablouri semnate de studenţii Facultăţii de Artă. La lăsarea întunericului, faţada clădirii a prins viaţă prin imaginaţia visual designer-ului bucureştean Vloop, care a conturat realitatea în întuneric cu ajutorul design-ului de lumină, videomapping şi lasere”, a declarat Alina Capăt, şef serviciu Relaţii Internaţionale şi Interinstituţionale din cadrul UDJ.

La proiecţii a contribuit şi firma Petea Studio, cei care au proiectat tricolorul şi mesaje unioniste de 1 decembrie. Încurajați de succesul evenimentului, organizatorii promit că vor mai aduce astfel de acțiuni interesante la Dunărea de Jos.

Foto și video Daniela Bogdan

Citit 2626 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Iunie 2018 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.