Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi este singura care şi-a ocupat integral atât locurile la buget, cât şi cele cu taxă, din prima etapă a admiterii. Tot aici s-au înscris şi cei mai mulţi absolvenţi ai universităţii, 18, care doresc să urmeze o a doua facultate şi beneficiază de înjumătăţirea taxei de studiu. Specializările care nu mai au locuri pentru a doua sesiune nici la taxă, nici la buget sunt: Kinetoterapia şi Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Calculatoare de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 17:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro