Elevii de 10 ai Galațiului, răsplătiți de Primărie
Foto: Sonia Baciu

Elevii de 10 ai Galațiului, răsplătiți de Primărie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cei nouă elevi din municipiul Galaţi cu media 10.00 la Evaluarea Naţională şi singura absolventă de liceu cu notă maximă la Bacalaureat au fost premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi cu diplome de excelenţă şi bani. Festivitatea a avut loc ieri, în sala de şedinţe a Consiliului Local, în prezenţa părinţilor şi a profesorilor elevilor.

Au primit câte 1.000 de lei trei elevi de 10 de la Şcoala Nr. 29 - Daria Hărăbor, Vlad Radu, Denisa Şmil, trei de la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" - Adrian Ciobotaru, Ioana Harabagiu şi Alexia Gheorghe, dar şi Denisa Comănescu (Şcoala Nr. 2), Andrei Aurică (Şcoala Nr. 42), Anamaria Vieru (Şcoala Nr. 7), precum şi singura elevă cu media 10 la Bacalaureat, Nicoleta Gurău, absolventă de CNVA.

"Consider că acasă este cel mai bine, cred că România are multe şanse de a se face performanţă. Atunci când muncești constant și îți place ceea ce faci, succesul nu va întârzia să a apară", a declarat absolventa de 10, care a ales să urmeze cursurile unei universităţi din România.

"Aceşti copii sunt exemplu că se poate face performanţă în ţară. Ne-am dori ca toţi cei care au optat pentru a urma cursuri în afara României să se întoarcă în ţară la un moment dat şi să aplice ce au învăţat în străinătate. Este nevoie de specialişti", a concluzionat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Citit 2653 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2018 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.