Două seri, acelaşi spectacol

Două seri, acelaşi spectacol

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" vă aşteaptă pe 22 şi 23 septembrie, de la ora 19,00, la spectacolul "Tectonica norilor". Piesa îi aparţine dramaturgului José Rivera, un renumit scenarist de la Hollywood. Joacă, având dificila sarcină să electrizeze publicul cu încărcătură emoţională, Elena Anghel, Radu Horghidan şi Răzvan Clopoţel. Regia îi aparţine lui Adi Iclenzan, de la Compania "Tompa Miklós" din Târgu Mureş, premiat în 2014 în festivalul gălăţean. Regizorul a mai montat la Galaţi şi piesa "Metoda".
"Tectonica norilor" nu este un text oarecare. Deşi Rivera propune spaţii de reprezentare aparent convenţionale - sufragerie sau staţie de autobuz - personajele trăiesc totuşi în realitatea lor interioară, pe care o exprimă într-un discurs aparent hipnotic, invitând la explorarea unei lumi proprii, în care elementele reale punctează visul, apoi recad în spaţiu-timp.

Citit 960 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro