Concurs cu premii în bani ”Experienţa mea Erasmus”. ÎNSCRIERI

Concurs cu premii în bani ”Experienţa mea Erasmus”. ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Studenţii care au plecat în mobilităţi şi doresc să împărtăşească din experienţele lor se pot înscrie la concursul cu premii intitulat „Experienţa mea Erasmus+”. Premiile sunt acordate prin proiectul Internaționalizarea activităților academice și a cercetării în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, ACADEMIC, coordonat de prof. univ. dr. Cătălina Iticescu, în cadrul Programului FDI - Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Competiţia se adresează tuturor tinerilor înmatriculaţi la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi care au studiat în străinătate sau au făcut practică cel puţin un semestru şi doresc să le povestească celor interesaţi cele mai semnificative experienţe din timpul stagiului, prin fotografii sau videoclipuri.

Fotografia, de preferat ne-editată, trebuie să fie însoţită de un comentariu de maximum 100 de cuvinte, care să explice în ce a constat experienţa Erasmus+. Videoclipul nu trebuie să depăşească cinci minute şi poate fi testimonial, interviu sau animaţie.

Înscrierea în competiţie se face electronic şi, tot electronic, se votează cele mai interesante materiale, disponibile pe pagina de facebook a concursului Erasmus+.

Pe 29 noiembrie, în urma voturilor, dar şi a jurizării, se va face clasamentul, iar cele mai interesante materiale vor fi expuse în holul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Premiul I este în valoare de 1.000 de lei, Premiul II - de 800 de lei, Premiul III - de 600 de lei şi Menţiunile 1 şi 2 - de câte 400 de lei.

Premierea va avea loc pe 7 decembrie.

Pentru mai multe detalii, consultaţi paginile web - www.ugal.ro, Facebook - Erasmus+ UDJG şi Instagram - Erasmus+ UDJG, sau telefonaţi la 0756063672.

Citit 1132 ori Ultima modificare Vineri, 16 Noiembrie 2018 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.