Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

200 de studenţi de la licenţă şi masterat de la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi vor beneficia de stagii de practică naţionale, iar alţi 50 vor putea să facă practică în străinătate, în cadrul unui proiect derulat de instituţia de învăţământ superior în parteneriat cu Fundaţia S.A.T.E.A.N din Brăila şi cu Asociaţia UTC - Umbria Training Center din Italia.
Intitulat "Sprijinirea tranziţiei studenţilor din domeniul ingineriei către piaţa muncii prin stagii de practică inovatoare" (PRACTINOV), proiectul, care va dura doi ani şi vizează 250 de studenţi de la licenţă şi masterat, îşi propune revizuirea modalităţii de organizare a serviciilor de orientare şi consiliere profesională a studenţilor din domeniile tehnic, inginerie electrică, automatizare şi domeniul naval, cu scopul de a putea răspunde în mod eficient nevoilor de îndrumare profesională a acestora. Obiectivul principal este creşterea nivelului de calitate în pregătirea practicii, pentru ca tinerii să-şi poată menţine locul de muncă pe timp îndelungat.

Citit 538 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro