25 de bursieri Kiwanis au primit o nouă şansă

25 de bursieri Kiwanis au primit o nouă şansă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Asociaţia Clubului Kiwanis a organizat un bal cu tematică veneţiană. E uşor, poate, să te pierzi într-o sală de festivităţi, înconjurat de muzică, prieteni şi măşti veneţiene. Nu e chiar uşor, însă, să uiţi de problemele celor din jurul tău. Acest lucru îl demonstrează de peste 20 de ani membrele clubului Kiwanis Galaţi, care de tot atâţia ani sprijină tinerii cu potenţial şi rezultate bune la învăţătură, dar cu situaţii materiale dificile. Delia Oprea (Gavriliu), unul dintre primii bursieri Kiwanis, îşi aminteşte, la distanţă de 20 de ani, că nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii pe care îi întâlnim. Ea povesteşte: "Eu sunt un fost bursier Kiwanis şi nu am avut până acum ocazia, decât în gând, să spun «mulţumesc» pentru cele 12 luni în care am primit sprijin financiar, atunci când o aripă a familiei mele s-a frânt. Am avut cumva norocul de care am fost conştientă şi atunci, la 16 ani, şi pe care l-am privit mereu cu mirare, să îmi fie evaluat dosarul de posibil bursier de către asociaţia Kiwanis".

Cazul Deliei nu e singular, pe 7 decembrie, 25 de tineri au devenit bursieri Kiwanis, pentru ei binele fiind puţin mai aproape decât se gândeau.

Membrele Kiwanis le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la strângerea de fonduri necesare acestui proiect şi au făcut posibilă continuarea actelor de caritate. Vă provocăm şi noi mai departe, să răsplătim binele împreună.

Citit 1905 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.