Pregătirile pentru ”GalMed” 2019 sunt în toi. ÎNSCRIERI

Pregătirile pentru ”GalMed” 2019 sunt în toi. ÎNSCRIERI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Au început înscrierile la cel mai aşteptat eveniment medical gălăţean: Congresul Naţional cu participare internaţională pentru Studenţi, Farmacişti şi Medici Rezidenţi „GalMed”, ce va avea loc în perioada 21-24 martie 2019.

Cele patru zile de desfăşurare vor cuprinde atât conferinţe în plen, prezentări de lucrări ştiinţifice dar şi workshop-uri pe teme de interes pe patru secţiuni: Medicină Generală, Asistenţă Medicală Generală şi Moaşe, Medicină Dentară şi Farmacie, fiecare dintre acestea având două subsecţiuni premiate separat: prezentări orale şi poster.

Evenimentul e organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, în parteneriat cu Facultatea de Medicină şi Farmacie, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Numărul estimate de participanţi este de 500 de studenţi, medici rezidenţi, medici dentişti, farmacişti, asistenţi medicali şi moașe, la care se adaugă invitaţi de marcă din ţară şi străinătate. Proiectul îşi propune completarea pregătirii practice, dar și stimularea cercetării în rândul studenţilor, deschiderea de noi perspective în medicina modernă şi farmaceutică, creşterea vizibilităţii Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi şi a SSMG. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul: www.galmed.ssmg.ro. Anul acesta, SSMG aniversează un deceniu de activitate.

Citit 1332 ori Ultima modificare Luni, 21 Ianuarie 2019 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.