Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri” au sărbătorit Ziua Internaţională a Francofoniei prin diverse activităţi coordonate de doamnele profesoare de Limba franceză, Carmen Marcu şi Oana Botezatu. Proiectele au fost concepute în parteneriat cu Institutul Francez şi Ambasada Franţei din București. Printre altele, elevii au realizat, în curtea şcolii, o coregrafie filmată de Kinelink Studio, reuşind să formeze cuvintele "CNVA” şi "FRANCOPHONIE". De asemenea, cei înzestrați cu talent poetic au compus poezii de tip haiku în limba franceză, pornind de la cele 10 cuvinte ale Francofoniei din anul 2019. Acestea au fost scrise pe baloane colorate, care au fost lansate în curtea liceului. "S-au împărţit brăţări realizate manual şi bomboane, iar la finalul zilei a avut loc lansarea de baloane. Activitățile de acest tip sunt frecvente în liceul nostru, motiv pentru care elevii se bucură de o atmosferă destinsă”, spune profesorul coordonator, Carmen Marcu.

Citit 423 ori Ultima modificare Marți, 26 Martie 2019 00:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro