Galaţiul - interfaţa Moldovei

Galaţiul - interfaţa Moldovei

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

Vineri, 29 martie, de la ora 14,00, la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri", Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei deschide la Galaţi seria conferinţelor sub genericul „În numele Moldovei”, cu participarea unor membri ai asociaţiei din Galaţi, Focşani, Vaslui, Bacău, Iaşi, Botoşani etc. Vor fi avute în vedere locul şi rolul oraşului-port Galaţi în comunicarea Moldovei cu lumea, în modernizarea principatului şi apoi a regiunii estice a României, situaţia actuală şi perspectivele regiunii şi ale oraşului de la Dunăre.

Citit 1384 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2019 18:07

2 comentarii

 • postat de Galatean Vineri, 29 Martie 2019 12:30 95.76.2.*** Link la comentariu
  1
  6

  Puteti sa faceti conferinte si paraconferinte; atat timp cat orasul asta este la cheremul unor oameni, zis politici, care au prins in chingi personale politica de dezvoltare a orasului, in functie de interesle lor, plantand in functii administrative oamenii papusari care le executa ordinele!

  De treizeci de ani orasului si cetatenilor sai, i se prezinta astfel de proiecte; toate au fost si sunt in pragul scrutinelor electorale, ca si cea de acum; dupa scrutin au ramas doar promisiunile, primari de cate un mandat sau chiar doua, la final nu au lasat nici o schimbare decat constructiile lor megalomanice, opulente din salarii de functionari publici, cu pereti din sticla, sfidand si incalcand arhitectura zonala existenta la constructiile vechi care trebuiau, ca, in timpul mandatelor, sa le reconditioneze, astfel schimband fata orasului, de tot rasul acum!

  Or sa treaca si aceste ambitioase luari de atitudine care ne conduc la origine, dar, repet, si conform zicalei, omul sfinteste locul, sigur omul bine intentionat, corect, cinstit care pune mai presus de interesele personale, interesul comunitatii; in situatia existenta fiind slabe, chiar nule de realizat!

  Oamenii bine intentionati, sa faca treaba buna, de specialitate, cu dragoste de oras, nu se implica, atat timp cat ajunsi cu proiectele in faza de executie trebuie sa fie la cheremul politicului de joasa speta!

  Toate aceasta plaga bolnava poate fi inlaturata de galateni in cabina de vot, votand cu capul nu cu burdihanul ca pana acum, ceea ce este cu neputinta la o populatie fara cultura politica si cu dragoste de un oras, care, de fapt, nu este al lor, fiind veniti de pe alte meleaguri!

  Raportează
 • postat de bob Joi, 28 Martie 2019 23:48 86.125.62.*** Link la comentariu
  3
  5

  Cand vezi fotografiile astea cu culori modificate in fotoshop iti creste inima ,dar cand aungi aici si vezi realitatea cea gri comunista in care traiesc Galateni te demoralizezi rapid !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.