Rectorul ASE din Republica Moldova, Doctor Honoris Causa al UDJG

Rectorul ASE din Republica Moldova, Doctor Honoris Causa al UDJG
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi a acordat titlul de Doctor Honoris Causa prof. dr. hab. Grigore Belostecinic, Rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova, un important conducător de doctorat în do­meniul marketingului, ce se bucură de o recunoaştere internă şi internaţională.

Fiind un susţinător al şcolii economice moldoveneştiGrigore Belostecinic a preluat idei din spectrul ştiinţific internaţional şi le-a transformat în discipline cu caracter fundamental, pentru a putea răspunde astfel provocărilor în faţa cărora se găsesc tinerii în actuala piaţă a forţei de muncă din Republica Moldova şi din alte ţări europene. “Beneficiind de sprijinul fără rezerve al personalităţii marcante a domnului rector Grigore Belostecinic, am reuşit să dezvoltăm un parteneriat sustenabil între cele două instituţii de învăţământ superior.

Ceremonia doreşte să răsplătească contribuţia semnificativă şi specială a Domniei Sale la dezvoltarea relaţiilor instituţionale dintre universităţile noastre”, a declarat prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu, preşedintele Senatului Universităţii. Întreaga activitate a profesorului se împleteşte cu perioada de dezvoltare a Academiei de Studii Economice din Moldova. Cu o bogată activitate de cercetare în străinătate (Germania, Polonia, Marea Britanie, Suedia, SUA, Olanda, Irlanda, Elveţia şi Lituania), profesorul este semnatarul a 120 de publicații, din care şapte volume de autor. Este membru al Academiei de Științe a Moldovei (2012), membru corespondent al Academiei Internaționale de Management (2006), membru de Onoare al Academiei Româno-Americane de Științe și Arte (2005), membru de Onoare al Asociației Italiene de Logistică (2005), membru de Onoare al Institutului Național de Cercetări Economice al Academiei Române (2004), membru corespondent al Academiei Româno-Americane de Științe și Arte (2003).

Citit 1820 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.