Update. Bacalaureatul amână exercițiul de alarmare publică

Update. Bacalaureatul amână exercițiul de alarmare publică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Update. "Având în vedere faptul ca exista sirene montate pe scoli sau in apropierea lor, pentru a nu perturba examenul de bacalaureat, s-a luat hotărârea de a se amâna exercițiul cu o săptămâna

 Suntem alături de toți cei care susțin "examenul maturității” și le dorim succes!", a precizat în urmă cu puțin timp ISU Galați printr-un comunicat


Miercuri, 3 iulie 2019, între orele 10,00 şi 11,00 vor fi acţionate sirenele de alarmare publică existente în judeţul Galaţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Rezultatele verificărilor, care constituie scopul exerciţiului de alarmare publică, vor fi centralizate şi vor face obiectul unor analize în comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, în vederea îmbunătăţirii modului de avertizare a populaţiei în situaţii de protecţie civilă.
Acţionarea mijloacelor tehnice de alarmare poate crea disconfort în spaţiul public, motiv pentru care ISU asigură cetăţenii că astfel de exerciţii periodice sunt necesare şi benefice.

Citit 2154 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iulie 2019 13:24

3 comentarii

 • postat de Maxim
  Miercuri, 03 Iulie 2019 20:02
  5.13.229.***
  Nu stim ce concluzii se trag dupa astfel de exercitii, nu avem un raport al ISU din care sa vedem ce deficiente s-au inregistrat, ni se par niste exercitii fara rost.

  In mod normal dupa fiecare exercitiu de alarmare publica trebuia sa avem si un comunicat oficial.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bogdan
  Miercuri, 03 Iulie 2019 07:53
  82.137.15.***
  Bun bun, va fi exercitiu de alarmare publica, ok am inteles asta. Ce se intampla in caz de razboi? De ce nu se face un exercitiu de invatare a populatiei, ce trebuie sa faci cand auzi alarma sunand.
  In momentul de fata, suna alarma si incremenesti in casa si iti astepti sfarsitul.
  Poate ar fi un articol destul de bun pt viata libera.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Stormtrooper
  Miercuri, 03 Iulie 2019 01:51
  5.13.211.***
  Acest exercițiu ar fi bine să fie efectuat la ora 20,să știe gălățeanul că se apropie invazia țânțarilor în mod "oficial".
  Cred ca acest lucru este adevăratul pericol pentru Galați,deoarece rușii au zis că mai stau o tură, deci invazie nu va fi. Tornade nici atât, poate la consiliul local va fi una să le mai zboare scaunele(Doamne Ajută!) să aibă ce "analiza" . Aaa și să pună niște muzică electronică la difuzoare, că le trece apetitul de împerechere și înțepare la "invadatorii" de țânțari. Deasemenea, când se ia o decizie proastă la Primărie și consiliul local, propun să se sune din goarnele cocoțate pe blocuri, să avem și noi ce "analiza" la "analizele" lor,dar fără semnale cu fum ca la Vatican, să nu supărăm lumea mai tare.
  "Forța(sirenelor) fie cu voi!"
  1
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.