Proiect european pe competenţe digitale, la Umbrăreşti

Proiect european pe competenţe digitale, la Umbrăreşti
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Şcoala Gimnazială "Sf. Stelian" din Umbrărești-Deal este beneficiara proiectului Erasmus + "Să lucrăm în siguranţă pe Internet! - Let’s work safely on the Internet!".

Proiectul are un grant aprobat de 11.160 de euro şi se va implementa în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021, având ca scop creşterea gradului de utilizare a mijloacelor multimedia, TIC, a instrumentelor Internet, site-urilor educaţionale şi a manualelor digitale, în vederea modernizării actului de predare - învăţare - evaluare, conştientizarea beneficiarilor educaţiei cu privire la crearea unui mediu online sigur.

Prin intermediul acestui proiect, ne propunem dezvoltarea competențelor digitale, consolidarea competentelor lingvistice pentru cadre didactice prin mobilităţi de formare europeană, extinderea competenţelor digitale în utilizarea platformelor educaţionale, comunicarea multilingvistică și utilizarea manualelor digitale pentru elevi, aplicarea metodelor de prevenţie în utilizarea excesivă a mediului online, a securităţii şi siguranţei pe internet.

Citit 1924 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2019 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.