Voluntariat în sprijinul bobocilor din Basarabia

Voluntariat în sprijinul bobocilor din Basarabia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni "Ștefan cel Mare și Sfânt" (CSBB) din cadrul Ligii Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Casa de Cultură a Studenților Galați și Direcția Cămine - Cantine și Proiecte Studențești, organizează, în perioada 26-30 septembrie, proiectul tradițional „Tutoriat boboci".

Prima parte a proiectului constă în organizarea unei curse speciale pentru transportul noilor studenți etnici români, înmatriculați la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Autocarul va prelua studenți din raioanele Ialoveni, Bălți, Ungheni, Orhei, Nisiporeni, în data de 26 septembrie.

La sosirea în Campusul Studențesc "Alexandru Ioan Cuza" din Galați, în jurul orelor 17,30, proaspeții studenți vor fi întâmpinați de voluntari ai Clubului Studenților Basarabeni și Bucovineni „Ștefan cel Mare și Sfânt” și ajutați să se cazeze provizoriu în Căminul studențesc „D”, până la semnarea contractelor de studii.

Ulterior, voluntarii CSBB îi vor îndruma pe „boboci” în toate aspectele pe care le implică viața de student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, de la acomodarea cu campusul studențesc și corpurile facultăților și implicarea în activități extracuriculare până la obținerea permisului de ședere.

Citit 1456 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.