Elevii fruntaşi din mediul rural, premiaţi de CJ Galaţi
Foto: Ovidiu Amălinei

Elevii fruntaşi din mediul rural, premiaţi de CJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a premiat, luni, 30 septembrie, 66 de elevi din mediul rural care au obţinut medii peste 9.00 la admiterea în liceu de anul acesta. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, elevii merituoşi fiind aplaudaţi „la scenă deschisă”, chiar în plenul şedinţei Consiliului Judeţean. Firesc, emoţiile au fost mari, atât din partea consilierilor, încântaţi să aibă alături de ei elevi care demonstrează că şi în mediul rural se face şcoală, cât şi din partea elevilor şi chiar a părinţilor ce i-au însoţit pe unii dintre ei.

„Suntem mândri de voi! Suntem bucuroşi şi onoraţi că judeţul Galaţi are astfel de copii destoinici, muncitori şi capabili să obţină astfel de performanţe. E vorba în primul rând de performanţa voastră la învăţătură, de dorinţa voastră de obţine rezultate cât mai bune, dar felicitări merită şi părinţii, şi dascălii care au fost alături de voi în tot acest parcurs şcolar. Vă dorim mult succes în continuare, să mergeţi pe drumul acesta, pentru că „dacă ai parte, ai parte”!”, le-a spus preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, tinerilor premianţi.

Fiecare dintre elevii din mediul rural cu rezultate excepţionale la învăţătură a primit din partea CJ Galaţi câte un premiu de 1.000 lei, dar şi o „Diplomă de Merit”, ca recunoaştere a performanţei lor. Este al doilea an în care, la iniţiativa Comisiei de Învăţământ, se acordă astfel de distincţii, însă în acest an numărul elevilor cu rezultate deosebite premiaţi a fost dublu faţă de anul trecut.

Citit 7928 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.