Elevii fruntaşi din mediul rural, premiaţi de CJ Galaţi

Elevii fruntaşi din mediul rural, premiaţi de CJ Galaţi

Ovidiu Amălinei
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
3 comentarii

Consiliul Judeţului (CJ) Galaţi a premiat, luni, 30 septembrie, 66 de elevi din mediul rural care au obţinut medii peste 9.00 la admiterea în liceu de anul acesta. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat în unanimitate de consilierii judeţeni, elevii merituoşi fiind aplaudaţi „la scenă deschisă”, chiar în plenul şedinţei Consiliului Judeţean. Firesc, emoţiile au fost mari, atât din partea consilierilor, încântaţi să aibă alături de ei elevi care demonstrează că şi în mediul rural se face şcoală, cât şi din partea elevilor şi chiar a părinţilor ce i-au însoţit pe unii dintre ei.

„Suntem mândri de voi! Suntem bucuroşi şi onoraţi că judeţul Galaţi are astfel de copii destoinici, muncitori şi capabili să obţină astfel de performanţe. E vorba în primul rând de performanţa voastră la învăţătură, de dorinţa voastră de obţine rezultate cât mai bune, dar felicitări merită şi părinţii, şi dascălii care au fost alături de voi în tot acest parcurs şcolar. Vă dorim mult succes în continuare, să mergeţi pe drumul acesta, pentru că „dacă ai parte, ai parte”!”, le-a spus preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, tinerilor premianţi.

Fiecare dintre elevii din mediul rural cu rezultate excepţionale la învăţătură a primit din partea CJ Galaţi câte un premiu de 1.000 lei, dar şi o „Diplomă de Merit”, ca recunoaştere a performanţei lor. Este al doilea an în care, la iniţiativa Comisiei de Învăţământ, se acordă astfel de distincţii, însă în acest an numărul elevilor cu rezultate deosebite premiaţi a fost dublu faţă de anul trecut.

Citit 7415 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 00:35

3 comentarii

 • postat de Stan Marți, 01 Octombrie 2019 17:26 109.166.132.*** Link la comentariu
  0
  2

  Foarte frumos.Asteptam să fie premiați și elevii care au luat nota 10 la evaluarea națională și bacalaureat 2019.Merita și aceștia.

  Raportează
 • postat de Taranu Taran Luni, 30 Septembrie 2019 21:52 93.122.248.*** Link la comentariu
  1
  11

  Felicitari CJG ca se gandeste la elevii meritosi din mediul rural !

  Raportează
 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Luni, 30 Septembrie 2019 18:24 5.13.174.*** Link la comentariu
  0
  16

  FOARTE INSPIRATA IDEEA ARTICOLULUI,ACESTI COPII SUNT DEMNI DE TOATA LAUDA;SA NU UITAM CA CEA MAI MARE PARTE A ROMANILOR VALOROSI CE S-AU AFIRMAT DUPA RAZBOI S-A NASCUT LA TARA ,MEDIUL RURAL,LEAGAN AL INTELIGENTEI ,DESTOINICIEI SI PERFORMANTELOR DE ORICE FEL!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.