Au început înscrierile pentru Concursul ”C. S Calude”

Au început înscrierile pentru Concursul ”C. S Calude”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Elevii claselor a IV-a, a V-a şi a VI-a  se pot înscrie până pe 17 octombrie pentru a participa la Concursul interjudeţean de Matematică "C. S. Calude", o tradiţie a Colegiului Naţional "V. Alecsandri". Cererile se completează fie online, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie direct, la secretariatul CNVA. Pentru elevii claselor a IV-a nu există o limită stabilită de participanţi, în schimb, pentru clasele de gimnaziu, numărul de participanţi pentru fiecare instituţie este cuprins în invitaţia trimisă şcolilor.

Competiţia se va desfăşura pe 19 octombrie, începând cu ora 10,00, urmând ca în aceeaşi zi, la ora 17,30, să aibă loc festivitatea de premiere. Elevii claselor a IV-a trebuie să ştie că nota obţinută la acest concurs va avea o pondere de 10 la sută din media finală la admiterea în clasa a V-a la CNVA. "Chiar dacă vor lua un punctaj mic, este mai bun decât zero, aşa cum se va întâmpla în cazul celor care nu se prezintă deloc", precizează directorul CNVA şi profesorul de matematică Romeo Zamfir.

Pentru elevii claselor  VII - XII, îscrierea la Concursul "Calude" se încheie pe 29 octombrie, iar proba va avea loc pe 2 noiembrie. 

Mai multe detalii pe mategl.com.

Citit 3312 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.