UPDATE. ”Micul Prinț”, din nou la Galaţi, într-o distribuţie nouă

UPDATE. ”Micul Prinț”, din nou la Galaţi, într-o distribuţie nouă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE. Spectacolul s-a mutat la Teatrul Dramatic.


Compania de teatru Red Nose Society aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 5 noiembrie, de la ora 19,00, “Micul Prinț - spectacol pentru oameni mari” - o montare modernă, minimalistă, care scoate la suprafaţă profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră şi intimă.

De data aceasta, avem de-a face cu un musical, scenele de teatru alternând cu melodii ce vin să completeze înţelesul textului. Regia îi aparţine lui Ştefan Ruxanda, care este şi actor în piesă. Trei personaje cu trei instrumente îl poartă pe spectator pe toate planetele vizitate de Micul Prinţ, într-o poveste emoţionantă, presărată cu situaţii inedite, întregită şi de câteva videoproiecții moderne.

În distribuţia spectacolului, alături de Vlad Gălăţianu, o veţi putea vedea şi asculta pe Dora Notarescu, originară din Galaţi, absolventă a Liceului "Dimitrie Cuclin", clasa de pian, apoi a Conservatorului din Bucureşti, Facultatea de Interpretare Muzicală, cu un masterat pe jazz.

"Micul Prinţ - spectacol pentru oameni mari" este exact acel "tratament regenerativ" de care avem nevoie, reprezintă o oră de evadare în minunata lume a frumuseţii, a candorii şi iertării.

Citit 1217 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 09:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.