Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

UPDATE. Spectacolul s-a mutat la Teatrul Dramatic.


Compania de teatru Red Nose Society aduce pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, pe 5 noiembrie, de la ora 19,00, “Micul Prinț - spectacol pentru oameni mari” - o montare modernă, minimalistă, care scoate la suprafaţă profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră şi intimă.

De data aceasta, avem de-a face cu un musical, scenele de teatru alternând cu melodii ce vin să completeze înţelesul textului. Regia îi aparţine lui Ştefan Ruxanda, care este şi actor în piesă. Trei personaje cu trei instrumente îl poartă pe spectator pe toate planetele vizitate de Micul Prinţ, într-o poveste emoţionantă, presărată cu situaţii inedite, întregită şi de câteva videoproiecții moderne.

În distribuţia spectacolului, alături de Vlad Gălăţianu, o veţi putea vedea şi asculta pe Dora Notarescu, originară din Galaţi, absolventă a Liceului "Dimitrie Cuclin", clasa de pian, apoi a Conservatorului din Bucureşti, Facultatea de Interpretare Muzicală, cu un masterat pe jazz.

"Micul Prinţ - spectacol pentru oameni mari" este exact acel "tratament regenerativ" de care avem nevoie, reprezintă o oră de evadare în minunata lume a frumuseţii, a candorii şi iertării.

Citit 674 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2019 09:29

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro