”Piticoţii” au strâns peste 2.000 de lei pentru Elena

”Piticoţii” au strâns peste 2.000 de lei pentru Elena
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primul eveniment public pentru a o ajuta pe gălăţeanca Elena Orac să se trateze de scleroză multiplă la o clinică din Rusia a fost destinat celor mici. 22 de copii au dat curs invitaţiei de a se alinia la startul concursului de înot organizat sâmbătă, 9 noiembrie, de Piscina "Piticot" şi au plătit "taxa" de participare de minimum 30 de lei. De fapt, părinţii celor mici, extrem de încântanţi de provocarea concursului, dar şi de posibilitatea de a o ajuta pe Elena, au fost însă mult mai generoşi, astfel că la finalul evenimentului s-au strâns 2.350 de lei, bani care vor ajunge în contul tinerei care are nevoie de 60.000 de euro.

Alergare în Grădina Publică

Următorul eveniment la care sunt aşteptaţi gălăţeni de toate vârstele va avea loc duminică, 17 noiembrie, începând cu orele 10,00. O alergare caritabilă, organizată de jandarmul Cristian Onofrei, pe parcursul a trei ore şi zece ture de parc, va fi ocazia perfectă pentru amatorii de mişcare să doneze, să fie alături de Elena, dar şi să câştige. Asta pentru că, într-un timp extrem de scurt în care a fost pus la cale evenimentul, şi-au exprimat dorinţa numeroşi sponsori care au oferit premii, ce vor putea fi câştigate în cadrul unei tombole. Astfel, fiecare familie care va completa un tichet la începutul cursei, se va putea înscrie în competiţie pentru următoarele premii: două vouchere manichiură cu oja semipermanentă, două vouchere manichiură cu gel, un premiu constând în produse cosmetice de la Avon, trei premii constând în produse cosmetice de la Oriflame, trei abonamente pentru înot la piscina "Piticot", un voucher pentru coafor și încă unul pentru make-up, oferite de salonul "Cochet by Cristina David".

Alergarea caritabilă din Grădina Publică va fi urmată de un alt eveniment, organizat de George Nica şi Virgil Tăbuş. Distracţia şi faptele bune se vor uni duminică, 8 decembrie, la restautantul Diamond, unde va avea loc o seară caritabilă cu muzică, dans şi voie bună. Începând cu orele 17,00, gălăţenii care vor dori să plătească biletul de participare în valoare de 100 de lei vor avea parte de momente artistice, invitaţi speciali, un meniu de calitate şi multă voie bună în compania formaţiei Tomis Junior şi a solistei Doiniţa Fluturu, a formaţiilor "Dans Popular Galaţi", Ansamblului "Olympos", "Hobby Dance", "Andante Art Center" şi Ansamblului Folcloric "Dor de Tei". Atmosfera va fi întreţinută de DJ Laurenţiu Hodorogea şi de Cătălin Morin, care va fi prezent cu oglinda magică. Gălăţenii care vor să participe la evenimentul din decembrie pot face rezervări la telefon 0740609809.

Citit 1030 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.