Permise de călătorie DiscoverEU, pentru tinerii de 18 ani

Permise de călătorie DiscoverEU, pentru tinerii de 18 ani

europa.eu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O nouă cerere de candidaturi pentru permisele de călătorie DiscoverEU a fost lansată, ieri, de Comisia Europeană, în cadrul unei iniţiative a Parlamentului European ce își propune să le ofere tinerilor europeni noi oportunități de călătorie și mobilitate. Înscrierile au început pe 7 noiembrie, ora 12,00, și se vor încheia pe 28 noiembrie, ora 12,00. Candidații trebuie să aibă 18 ani la data de 31 decembrie 2019, să dețină cetățenia uneia dintre țările membre ale Uniunii Europene şi să completeze corect formularul de înscriere on-line, disponibil pe portalul european pentru tineret, https://europa.eu/youth/discovereu_ro. Candidații selectați vor putea călători, în special cu trenul, pe o durată de cel mult 30 de zile, în intervalul 1 aprilie - 31 octombrie 2020.

Citit 1456 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2019 18:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro