”Sărbătorile la români - tradiții, obiceiuri, folclor”. Vin colindători din zece şcoli

”Sărbătorile la români - tradiții, obiceiuri, folclor”. Vin colindători din zece şcoli
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Sărbătorile la români - tradiții, obiceiuri, folclor" este un proiect educaţional aflat la a treia ediție, organizat de Liceul cu Program Sportiv, care are ca scop promovarea obiceiurilor şi tradiţiilor autentice românești în rândul elevilor, cadrelor didactice, părinților, bunicilor. Alături de Liceul cu Program Sportiv, participă la proiect Școala "Ștefan cel Mare", Liceul Teoretic "Dunărea", Școala Nr. 42 "Sfinții Împărați", Școala Gimnazială Nr. 31 "Gh. Munteanu", Școala Nr. 33 Galați, Școala "Sfântul Nicolae", comuna Vânători, Liceul Tehnologic din comuna Tudor Vladimirescu, Liceul Teoretic "Emil Racoviță", Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" şi Școala Nr. 9. De pe 20 noiembrie, 90 de cadre didactice din unităţile de învăţământ menţionate au realizat cu elevii la clasă prezentări PPT, eseuri, colaje, expoziții de lucrări, pictură, compuneri, concursuri.

Luni şi marţi, pe 16 și pe 17 decembrie, Liceul cu Program Sportiv Galați, își pune hainele de sărbătoare, pentru a-şi întâmpina colindătorii, la activitatea comună din proiect. Moș Crăciun este pregătit să întâmpine cu dulciuri, fructe, nuci, colaci, pâine și sare, un număr de 40 de cadre didactice și 271 de elevi colindători.

Toate aceste lucruri minunate sunt rodul unui colectiv unit, toţi colegii din liceu, începând cu doamnele directoare şi terminând cu personalul auxiliar, fiind implicaţi.  

Citit 2511 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.