Ediţie jubiliară la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă

Ediţie jubiliară la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi organizează Festivalul Național Studențesc de Modă "Extravagance", ediţia a XII-a, conceput ca un show de modă, machiaj şi coafuri haute-couture şi prêt-a-porter, pe data de 14 decembrie 2019, la Clubul Divino, începând cu ora 18,00.

În acest an, Casa de Cultură a Studenţilor celebrează, în cadrul acestui eveniment, 25 de ani de modă studenţească la Galaţi, timp în care trupa de modele a avut continuitate şi a obţinut numeroase premii la festivaluri naţionale şi internaţionale. Fiind o ediţie jubiliară, Festivalul "Extravagance" va avea caracter necompetitiv, astfel că toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu plachete şi diplome de excelenţă pentru rezultatele obţinute în domeniul modei studenţeşti. În cei 25 de ani de existenţă, trupa de modele aQua Models şi designerii Casei de Cultură a Studenţilor au câştigat peste 50 de premii individuale sau de grup, la diferite competiţii naţionale şi internaţionale.

La această ediţie aniversară participă trupe de modele, designeri, hair-stylişti, make-up artişti, coregrafi şi trupe de modele ce activează la casele de cultură ale studenţilor din centrele universitare Braşov, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Galaţi, dar și tineri designeri din Chişinău, Republica Moldova.

Evenimentul organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi cu finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului nu s-ar fi putut desfăşura dacă nu ar fi beneficiat de sperijinul unor sponsori: Florăria Passiflora; Lucian Caffe - Jacobs; make-up artist Liliana Rolea şi Mihaela Alexandru.

Invitatul special al serii va fi Marius Seceleanu, manager al Romanian Infofashion Festival.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Citit 2305 ori Ultima modificare Luni, 16 Decembrie 2019 23:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.