Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Kinderpedia - o platformă de comunicare pentru grădiniţe şi şcoli premiată la European Angel Investment Summit de la Bruxelles oferă, pentru a sprijini sistemul public de educație, care întâmpină acum o criză fără precedent, opțiunea de lecții online în mod gratuit școlilor publice, până la sfârșitul anului școlar.
"Kinderpedia vine în întâmpinarea familiilor și a dascălilor preocupați de discontinuitatea activității școlare cu un modul de predare video, la distanță. Profesorii își vor putea susține clasele în format live video, pe Kinderpedia. Aplicația de comunicare și management pentru grădinițe și școli a integrat funcționalitățile Zoom și le permite astfel utilizatorilor să creeze video conferințe pentru materiile din orar și să invite copiii direct în aplicație", se arată în comunicatul administratorilor platformei. Pentru a se putea conecta la platformă, şcolile trebuie să se creeze un cont, trebuie să adauge clasele, profesorii şi elevii. Atât profesorii, cât şi părinţii primesc un email de invitaţie pe platformă. Apoi se adaugă orarul şi se activează opţiunea de lecţie video la distanţă pentru materiile dorite. 
Tot pe această platformă profesorii pot da note, pot da teme şi proiecte şi pot oferi feedback părinţilor. Mai multe detalii pe www.kinderpedia.co sau la telefon 0374.031.032.

Citit 1419 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.