Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

Ministrul Educației Monica Anisie a declarat că elevii "nu vor mai da niciun ban" pentru transportul cu trenul, microbuzul sau autobuzul, fiind suficient ca aceştia să prezinte carnetul de elev. Guvernul a adoptat prin Ordonanță de Urgență gratuitatea transportului elevilor atât pe plan local, cât și pe plan județean.
”În 15 zile vom face hotărârea de guvern cu normele metodologice,  împreună cu Ministerul Transporturilor, cu Ministerul Dezvoltării. În normele metodologice este prevăzut în mod clar că licențele se pot suspenda dacă nu transportă copiii. Noi plătim 50 la sută din bugetul Ministerului și 50 la sută din consiliile județene și din consiliile locale”, a spus Monica Anisie.

Citit 1515 ori Ultima modificare Vineri, 15 Mai 2020 19:55

1 comentariu

  • postat de Observator Marți, 19 Mai 2020 06:22 89.136.7.*** Link la comentariu
    0
    1

    Există două mari categorii de transportatori; cu subvenționare de la stat și fără subvenționare de la stat. Pot fi obligați transportatorii care nu primesc subvenționare de la stat să transporte gratuit elevi? OUG-ul poate fi atacat de aceștia la CCR cu excepția de neconstituționalitate.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro