Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii aflaţi în izolare sau confirmaţi pozitiv pentru COVID-19 vor susţine probele de Evaluare Naţională conform unei proceduri speciale elaborate de Ministerul Educaţiei, se arată într-un ordin de ministru.
Pentru aceştia, părinţii trebuie să solicite aprobarea Comisiei Naţionale de susţinere a probelor scrise cu subiectul de rezervă. Examenul se va organiza pentru după finalizarea ultimei probe prevăzute în calendarul de desfăşurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a, după nişte proceduri care urmează să fie detaliate de Ministerul Educaţiei.  
Înscrierea elevilor pentru Evaluarea Naţională se va face în intervalul 2 - 5 iunie. Pe 15 iunie este programată proba scrisă la Limba şi literatura română, iar pe 17 iunie - la matematică. Pe 22 iunie se vor afişa rezultatelor până la ora 14,00. În aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 - 19,00, şi pe 23 iunie, între orele 8,00 - 12,00, se vor depune contestaţiile on-line. Pe 27 iunie se vor afişa rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor.

Citit 505 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro