Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Dana Sandu, profesoară la Şcoala Gimnazială "Gheorghe Petraşcu" din Tecuci, unde învaţă mulţi elevi care provin din familii defavorizate, a înţeles că este important să facă ceva cât mai repede pentru elevii săi, astfel încât aceştia să nu stea prea mult departe de şcoală. A început cu exemplul personal, donând unei fete unul dintre telefoanele sale mai vechi. Apoi a postat pe Facebook un apel prin care invită comunitatea să-i ajute pe ceilalţi copii aflaţi în imposibilitatea de a participa la şcoala on-line.
Conştientă de faptul că fiecare zi în care elevii săi stau departe de şcoală reprezintă o foarte mare pierdere pentru ei, a considerat că problema tehnologică trebuie rezolvată cât mai repede: "Eu chiar cred e nevoie sa fac lucrul acesta, în mod direct, şi nu doar să-i pun pe părinţi să completeze nişte cereri sau să fac tot felul de alte demersuri birocratice. Mai ales că pentru mulţi dintre ei este enorm de greu să completeze cereri online. Mulţi dintre părinţii copiilor de la şcoala unde predau nu ştiu nici măcar să scrie. Timpul e scurt şi aş vrea să îmi văd cât mai mulţi elevi la lecţiile de pe Zoom", spune Daniela Sandu, pe care o puteţi contacta pentru detalii, dar şi pentru a veni în ajutorul elevilor săi la numărul de telefon 0749.011.403.

Citit 798 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2020 20:05

1 comentariu

  • postat de Sinistrul Ed. Nat. Marți, 19 Mai 2020 16:18 95.76.0.*** Link la comentariu
    0
    4

    Dar ce nacajit va plati abonamentele INTERNET de 100 lei/luna ( nu pe marte) ?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro