Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați, prin Grupul de Suport Tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase la nivelul județului, a emis o serie de hotărâri de schimbare a scenariilor în care se vor desfășura orele de curs, în mai multe unități școlare din județ. Astfel, CJSU a adoptat "scenariul galben" (cursuri atât în instituţie, cât şi online) pentru următoarele unități școale: Școala Gimnazială "Mihail Sadoveanu", Școala Gimnazială Nr. 22, Școala Gimnazială Nr. 33, Colegiul Național "Mihail Kogălniceanu", Liceul Teoretic "Sf. Maria" și Școala Gimnazială Nr. 1 Slobozia Conachi. Prin aceeași hotărâre, Grădinița cu program normal nr. 1, Grădinița cu program normal nr. 2 și Școala Gimnazială "Ștefan cel Mare", toate din localitatea Piscu, Școala gimnazială nr. 1 din Rediu, Școala gimnazială nr. 1 din satul Fântânele, Școala gimnazială nr. 1 şi Grădinița cu program normal nr. 1 Tulucești, Școala gimnazială nr. 1 și Grădinița cu program normal nr. 1 din Șivița, Școala gimnazială ”Sf. Nicolae” și Grădinița cu program normal din Vânători, Grădinița cu program normal nr. 1 din satul Costi, Școala gimnazială "Maria Grecu" și Grădinița cu program normal nr. 1 Odaia Manolache și Școala gimnazială "Constantin Păunescu" Tecuci vor funcționa pe "scenariul verde" (cursuri în instituţie). Aceste scenarii se pot modifica de la o săptămâna la alta, în funcție de numărul de cazuri de coronavirus.

Citit 3541 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 17:20

1 comentariu

  • postat de 2 ANI DE VACANTA Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 15:03 78.96.82.*** Link la comentariu
    1
    3

    Sincurul acenariu corect este cel dat de titlul acestui vestit roman al lui Jules Verne

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro