Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

CFR Călători și trei organizații studențești reprezentative au încheiat un protocol cu privire la procedura prin care studenții să aibă posibilitatea de a-și procura bilete de tren online. Totodată, Ministerul Transporturilor și CFR Călători fac demersuri pentru modificarea și completarea HG nr. 42/2017. După intrarea în vigoare a modificării legislative, studenții care vor dori eliberarea online a biletelor și abonamentelor de tren vor trebui să-și creeze un profil de utilizator pe site-ul cfrcalatori.ro sau la casele de bilete CFR Călători dotate cu sistem electronic de emitere, pentru înscrierea datelor care atestă calitatea de student și dreptul la gratuitate. Intenția CFR Călători este ca măsura de emitere online a legitimațiilor de călătorie pentru studenți să poată fi aplicată la începerea anului universitar.

Citit 939 ori Ultima modificare Duminică, 27 Septembrie 2020 22:54

1 comentariu

 • postat de Ida Luni, 28 Septembrie 2020 09:30 92.84.41.*** Link la comentariu
  3
  6

  Pentru pensionari nu se poate? De ce trebuie sa merg la gara sa-mi cumpar bilet? Daca vrei sa-ti cumperi bilet chiar in ziua in care pleci cu trenul risti sa nu mai gasesti.
  P.S. Nu sunt votant PSD.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro