Încă 45 de absolvenți ai Școlii de Vară Liberty

Încă 45 de absolvenți ai Școlii de Vară Liberty
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

45 de studenți proveniți din șapte centre universitare (Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca) au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de combinatul siderurgic gălățean. 

Conform purtătorului de cuvânt al Liberty Galați, Dorian Dumitrescu, timp de zece săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, cu aplicabilitate în toate zonele de activitate, desfășurate pe platforma siderurgică, pentru a înțelege realitățile industriale actuale și a contribui cu soluții inovatoare la rezolvarea unor probleme. În prezent, cu 12 din cei 45 de interni ai acestei ediții se poartă discuții, în vederea oferirii unor burse.

Școala de Vară 2020 s-a desfășurat cu respectarea strictă a regulilor interne din Liberty Galați de prevenire a infectării cu Covid-19, unele activități fiind susținute online. De la debutul programului și până în prezent, peste 390 de studenți au absolvit Școala de Vară a combinatului gălățean.

Citit 2433 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2020 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.