Gala Excelenţei în Educaţie. Premii în bani pentru 700 de elevi gălăţeni

Gala Excelenţei în Educaţie. Premii în bani pentru 700 de elevi gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Aproximativ 700 de tineri din Municipiul Galați, elevi de clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat vor fi premiaţi la Gala Excelenţei în Educaţie, ce se va desfăşura joi, 8 iulie, începând cu ora 17,00 în Grădina Publică.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Gloria Education și Primăria Municipiului Galați. De asemenea, câte o școală și un liceu vor primi titlurile de Şcoala Gimnazială Hygienium, respectiv Liceul Hygienium, urmând ca acestea să fie dotate cu materiale igienico-sanitare marca Hygienium, brand plasat pe locul I în topul national al dezinfectanților.

Ȋn plus, se va acorda Premiul "Cel mai bun ONG", pentru a recompense fundația cu cele mai multe proiecte în educație, dar vor fi premiaţi și 10 profesori din școlile și liceele gălățene.

Toți vor primi diplome, produse sanitare și de igienă Hygienium și produse alimentare Grande Dolceria, dar și premii în bani, iar premiile vor fi înmânate de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Organizatorii își doresc ca evenimentul să devină o tradiție locală de susținere a educației și a performanțelor școlare.

Sponsorii care au făcut posibilă premierea elevilor, profesorilor, şcolilor şi liceelor sunt Hygienium, Kaufland Romania, APAN, aBeauty, Code School Clubs Galați și Grande Gloria Production, partener al evenimentului.

Evenimentul va dura în jur de două ore și jumătate. Pentru a fi premiat, fiecare elev trebuie să facă dovada cu ajutorul carnetului de note. În cazul în care elevii de clasele V-XII, care au obținut media generală 10 în anul școlar abia încheiat, nu pot veni la Gala Excelenței în Educație, își pot revendica premiul în 14 zile de la eveniment. (până pe data de 23 iulie 2021)

Mai multe informații la telefon: 0724574941/e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 4351 ori Ultima modificare Luni, 05 Iulie 2021 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.