Şcoală de vară pentru recuperarea materiei pierdute în pandemie

Şcoală de vară pentru recuperarea materiei pierdute în pandemie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Elevii claselor I și a II-a de la Școala Gimnazială Nr. 2 Liești, Şcoala Gimnazială Independența și Şcoala Gimnazială Cavadinești se numără printre cele 15 instituţii de învăţământ care participă, în perioada vacanței de vară, la programul "Deschidem școala", inițiat de Kaufland România și Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B, prin care sunt recuperate pierderile la Comunicare în limba română.

Cele 15 școli cuprinse în proiect sunt dotate cu echipamente tehnice performante (tablă interactivă, videoproiector, laptop, sistem audio), care fac ca predarea elementelor de scriere și de citire să devină mult mai atractivă și mai eficientă pentru copiii beneficiari. Elevii primesc seturi de rechizite care să-i ajute în procesul de asimilare a informațiilor. În paralel cu învățarea materiei, cei mici vor avea parte și de consiliere psihologică, în perspectiva reducerii absenteismului și a abandonului școlar.

Proiectul de responsabilitate socială "Deschidem școala" este dedicat copiilor din mediile vulnerabile care, din cauza lipsei dotărilor tehnice, nu au putut urma cursurile școlii online în timpul pandemiei.

Citit 2912 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.