Jazzul şi bluesul se mută la Dunăre. Trei zile de festival cu muzică bună

Jazzul şi bluesul se mută la Dunăre. Trei zile de festival cu muzică bună
Elena Gatcin va cânta la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cea de-a șaptea ediție a Danube Jazz & Blues Festival va debuta vineri, 24 septembrie, la Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” şi se va încheia duminică, 26 septembrie.

În cele trei zile, vor urca pe scenă zece trupe pentru care jazzul și bluesul au fost dintotdeauna o pasiune. Artişti valoroşi se vor întâlni la cel mai important festival de jazz și blues de la Dunăre, hotărâte să prezinte un repertoriu cât mai inspirat.

În prima zi a festivalului, pe 24 septembrie, de la ora 19,30, vom asculta trupele The Groovy Bastards, Django Sound Quartet, Ana Maria & Bogdan Munteanu și Rareş Totu's Midnight Express feat. Dean Brown.

În a doua seară a Danube Jazz & Blues Festival, îi vom asculta, tot de la ora 19,30, pe The Voodoo Child, Othello Trio și Elena Gatcin Trio.

Trupele de pe 26 septembrie, care încheie festivalul gălăţean, sunt: Bluemans, Irina Popa & Pandemica Band și Stones Free.

Jazzul și bluesul sunt la ora actuală unele dintre genurile cele mai populare din lume, existând pe plan mondial peste 40.000 de festivaluri și gale, iar audiența acestora poate ajunge la nivelul unui stadion.

Cea de-a şaptea ediţie a Danube Jazz & Blues Festival este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la bază jazzul și bluesul sau care sunt create sub influența acestui gen.

Prețul întreg al biletului este de 32,4 lei pe zi, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei pe zi. Pentru cei care doresc să își achiziționeze abonamente, acestea costă 64,8 lei pentru toate cele trei zile de festival. Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului (0236.465.599) sau online, accesând oricare dintre linkurile: www.blt.ro/spectacole-galati sau https://www.iabilet.ro/bilete-danubejazz/.

Citit 9491 ori Ultima modificare Vineri, 24 Septembrie 2021 01:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.