Ateliere creative, la Şcoala din Piscu

Ateliere creative, la Şcoala din Piscu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Proiectul "Caravana Magia educației la Sat în PEPCOlandia" s-a desfășurat, în perioada iulie-septembrie 2021, în satul Piscu, pentru 52 de copii care au beneficiat de ateliere și activități de educație non-formală. În prima etapă a fost achiziționat un videoproiector și un ecran de proiecție, dar și perne decorative pentru a face mai atractiv clubul de lectură ce se desfășoară periodic pentru copiii din şcoală. Au urmat ateliere desfășurate online, de arhitectură, facilitate de Annemarie Strihan, și de fotografie, ținute de Florina Dumitrache. La final, elevii au transpus cele învățate în realizarea unei machete a satului natal și într-o expoziție de fotografie sub titulatura "Frânturi de viață și lumină de la Piscu". În perioada 22-25 august, voluntarii Asociației "Lume Bună" au ajuns în Piscu și au facilitat alte ateliere de arhitectură şi de fotografie, în care copiii au lucrat la machetă şi au înrămat fotografiile. Apoi au fost provocaţi să se aventureze în trei activități inedite: Piramida Morcovilor, Oul Zburător şi Căutarea comorii.

Citit 711 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 01:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro