Mass-media, sursă de oportunităţi pentru tineri

Mass-media, sursă de oportunităţi pentru tineri
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Programul Erasmus+ nu li se adresează numai studenților sau elevilor, el oferind oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații.

Proiectul Erasmus+ la care am participat s-a desfăşurat la Kiev, Ucraina, în perioada 21-29 septembrie, unde au fost prezenţi tineri din România, Albania, Ucraina, Polonia, Cehia, Spania, Italia, Armenia, Georgia. În timpul celor şase zile, am organizat diverse jocuri şi activităţi care ne-au apropiat şi ne-au ajutat să ne cunoaştem mai bine.

Scopul proiectului a fost să promoveze ideea de tehnologie și mass-media audiovizuală ca parte a muncii zilnice a tinerilor lucrători și ca o sursă pentru oportunități mai mari de a transmite tinerilor, într-un mod inovator, toate aceste valori precum solidaritate, diversitate, incluziune şi integritate. Acesta a fost îndeplinit prin desfăşurarea mai multor activităţi precum: teambuilding, brainstorming, sesiuni informative, călătorii şi vizite în Kiev. De asemenea, fiecare ţară a organizat o seară interculturală, în care s-au prezentat diverse particularităţi interesante.

La sfârşitul proiectului, am diseminat informaţia şi am petrecut ultima seară împreună, plănuind vizite în ţările fiecăruia. Experienţa a fost o oportunitate minunată de a cunoaşte oameni şi culturi noi, pentru a ne descoperi mai bine şi a dezovolta noi abilitaăţi. Toţi tinerii pot participa într-o astfel de experienţă, pe care noi am descoperit-o pe grupuri de Facebook: Youth Opportunities Ro, Erasmus+ Romania, Youth in action, Geyc, A.T.I.C Romania.

Citit 1300 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 01:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.