Mass-media, sursă de oportunităţi pentru tineri

Mass-media, sursă de oportunităţi pentru tineri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Programul Erasmus+ nu li se adresează numai studenților sau elevilor, el oferind oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații.
Proiectul Erasmus+ la care am participat s-a desfăşurat la Kiev, Ucraina, în perioada 21-29 septembrie, unde au fost prezenţi tineri din România, Albania, Ucraina, Polonia, Cehia, Spania, Italia, Armenia, Georgia. În timpul celor şase zile, am organizat diverse jocuri şi activităţi care ne-au apropiat şi ne-au ajutat să ne cunoaştem mai bine.
Scopul proiectului a fost să promoveze ideea de tehnologie și mass-media audiovizuală ca parte a muncii zilnice a tinerilor lucrători și ca o sursă pentru oportunități mai mari de a transmite tinerilor, într-un mod inovator, toate aceste valori precum solidaritate, diversitate, incluziune şi integritate. Acesta a fost îndeplinit prin desfăşurarea mai multor activităţi precum: teambuilding, brainstorming, sesiuni informative, călătorii şi vizite în Kiev. De asemenea, fiecare ţară a organizat o seară interculturală, în care s-au prezentat diverse particularităţi interesante.
La sfârşitul proiectului, am diseminat informaţia şi am petrecut ultima seară împreună, plănuind vizite în ţările fiecăruia. Experienţa a fost o oportunitate minunată de a cunoaşte oameni şi culturi noi, pentru a ne descoperi mai bine şi a dezovolta noi abilitaăţi. Toţi tinerii pot participa într-o astfel de experienţă, pe care noi am descoperit-o pe grupuri de Facebook: Youth Opportunities Ro, Erasmus+ Romania, Youth in action, Geyc, A.T.I.C Romania.

Citit 689 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 01:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro