O nouă rundă la concursul pentru directori

O nouă rundă la concursul pentru directori
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ministerul Educaţiei Naţionale anunţă o nouă rundă de concurs pentru posturile de directori şi directori-adjuncţi rămase neocupate în prima etapă. Începând de astăzi, 19 ianuarie, şi până pe 25 ianuarie are loc depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată. Între 26-28 ianuarie se face evaluarea dosarelor de înscriere, iar pe 31 ianuarie se va afişa lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor. Pe 18 februarie se va desfăşura proba scrisă, iar rezultatele vor fi afişate în aceeaşi zi. Contestaţiile se depun pe 18 şi 19 februarie, iar pe 22 februarie se afişează rezultatele finale. Proba de interviu se va desfăşura între 16 şi 25 martie, iar între 17 şi 29 martie se vor depune şi rezolva contestaţiile la interviuri. Pe 29 martie se vor afişa rezultatele finale la concurs.

În judeţul Galaţi au rămas libere 93 de posturi în total, 62 pentru directori şi 31 pentru directori-adjuncţi. Sunt unităţi de învăţământ, precum Seminarul Teologic şi Liceul Tehnologic "Radu Negru", pentru care se vor scoate la concurs atât postul de director, cât şi cel de adjunct.

De asemenea, au posturi libere pentru directori opt grădiniţe, patru şcoli generale, Clubul Şcolar Sportiv şi trei licee din municipiul Galaţi. Fără directori-adjuncţi sunt zece gimnazii şi şapte licee (Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu", Colegiul Naţional "Al. I. Cuza", Liceul Teoretic "Dunărea", Seminarul Teologic, Liceul de Arte, Liceul Tehnologic "Radu Negru" şi Liceul Teoretic "Mircea Eliade"). De asemenea, va fi scos la concurs şi postul de director-adjunct de la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş" din Tecuci. În acest municipiu sunt şi patru şcoli generale, trei grădiniţe, un liceu şi Clubul Şcolar Sportiv pentru care se va da concurs de directori în perioada următoare.

Citit 1501 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Ianuarie 2022 22:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.