Sărbătoare pentru elevii seminariști gălățeni

Sărbătoare pentru elevii seminariști gălățeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În contextul zilei dedicate copiilor, elevii din clasele primare, gimnaziale şi liceale din cadrul Seminarului Teologic Ortodox "Sfântul Andrei" din Galaţi au primit miercuri, 31 mai, vizita Înalt Prea Sfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Ierarhul Dunării de Jos a ajuns în mijlocul elevilor seminarişti gălăţeni pentru a sărbători în avans Ziua copilului şi a participa la festivitatea de absolvire a elevilor din clasele a XII-a, secţiile pastorală şi patrimoniu-cultural.

Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian a intrat în dialog cu cei mici, le-a oferit mici daruri, a cântat şi a rostit împreună cu ei rugăciuni pentru părinţii lor şi pentru binele copiilor din întreaga lume.

În cadrul festivității de absolvire a studiilor liceale pentru elevii clasei a XII-a de la Seminarul Teologic Ortodox "Sf. Andrei" din Galaţi, ierarhul locului i-a felicitat pe cei 33 de absolvenţi ai acestei promoţii şi pe îndrumătorii acestora, iar șefii de promoție de la cele două secţii, pastorală şi patrimoniu-cultural, au adresat un cuvânt de mulțumire dascălilor, părinților și tuturor celor care le-au fost alături și i-au sprijinit pe parcursul celor patru ani de studiu.

Citit 1541 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2022 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.