Premii în bani şi cadouri pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Premii în bani şi cadouri pentru elevii de 10 ai Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

650 de elevi cu medii de 10 la școală vor fi premiați cu burse și produse cadou în cadrul Galei Excelenței în Educație 2022, organizate de Gloria Education Foundation, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, GFG Foundation, Liberty Galați și Grande Gloria Production. Evenimentul, aflat la a II-a ediție, va avea loc pe 16 iunie, începând cu ora 17,00, în Grădina Publică. Vor fi premiați elevii de clasele V-XII, care au obținut media generală 10,00 în anul școlar 2021-2022, proiecte în artă, cercetare, dezvoltare, cultură și sport, dar și profesori cu rezultate deosebite prin elevii lor, la olimpiade naționale și internaționale.

"România are nevoie de valori, are nevoie de repere, de tineri care să vină din urmă și să asigure viitorul acestei țări. Să îi promovăm de mici, să le urmărim și să le premiem rezultatele este o misiune prin care ne dorim să contribuim la viitorul societății", a declarat Oana Crețulencu, coordonatorul proiectelor asociației Gloria Education.

În cadrul Galei Excelenței în Educație 2022, elevii vor primi diverse premii, în bani și bunuri oferite de sponsorii GFG Foundation, Liberty Galați, Grande Gloria Production, Lolliboni, Hygienium, Navrom, APAN, UGAL, Derpan, Autonom, Aldahra, Bonvit Agro Port, Euroconstruct, Port Bazinul Nou, Thecon, Starbacks, Grande Dolceria, Betty Ice.

Citit 4601 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2022 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.