Școală de creație pentru copii
Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Școală de creație pentru copii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În Parohia "Sfânta Treime" Costieni, comuna Nămoloasa, din Protoieria Covurlui, cu binecuvântarea ÎPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, s-a desfășurat, în perioada 15 iunie - 31 august, cea de-a IX-a ediție a Școlii de Creație Tradițional - Bisericească, proiect educațional organizat sub formă de voluntariat.

”Copiii și tinerii din parohie, cu vârste între 7 și 14 ani, au participat la cursuri de pictură iconografică, lecții de limba germană, povestiri biblice și ateliere de creație cu tema «Costumul popular românesc, între artă și identitate națională». Această ediție a programului educațional s-a desfășurat în cadrul proiectului finanțat cu fonduri europene «Alege Școala pentru viitor», adresat în special copiilor cu un părinte plecat la muncă în străinătate de cel puțin jumătate de an", se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Ultima zi de vară le-a oferit celor 17 copii înscriși în program și bucuria participării la o excursie în orașul Târgoviște, județul Dâmbovița. 

Citit 1941 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.