Înscrieri pentru Concursul de Matematică „C.S. Calude”

Înscrieri pentru Concursul de Matematică „C.S. Calude”
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" anunţă că au început înscrierile pentru Concursul Interjudeţean de Matematică "C.S. Calude". Elevii de la clasele IV-VIII care vor să participe pot depune cerere până pe data de 21 noiembrie. Proba individuală se va desfăşura pe 26 noiembrie, între orele 11,00 - 13,00. Afişarea rezultatelor de la proba individuală se va face în aceeaşi zi, la ora 16,30, urmând ca festivitatea de premiere să înceapă la ora 17,00.

"În cazul concurenților din clasa a IV-a care vor participa în luna iunie 2023 la examenul de admitere în clasa a V-a la Colegiul Naţional «Vasile Alecsandri», nota de la Concursul «C.S. Calude» va fi criteriu de departajare pentru cei care obțin aceeași medie la examenul de admitere (punctajul de la acest concurs contează doar pentru repartizarea ultimului admis, la fiecare clasă, numai în cazul unor medii egale de admitere)", precizează profesorul Romeo Zamfir, directorul CNVA.

În aceeaşi zi se va derula şi o sesiune de comunicări științifice pentru profesori, între orele 14,00 - 16,00. "Abstractele (maximum 250 de cuvinte) se vor trimite în format Word la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 21 noiembrie 2022", spune Romeo Zamfir.

 

 
Citit 1994 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2022 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.