Marcaje rutiere pe holurile Liceului Auto

Marcaje rutiere pe holurile Liceului Auto
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Lucrările de modernizare a Liceului Auto din Galați sunt aproape finalizate, mai sunt de făcut finisajele, conform unei postări a primarului Ionuț Pucheanu. Din cele peste 20 de fotografii atașate, ne-au atras în mod deosebit atenția vreo două-trei, care arată câteva marcaje rutiere trasate pe holurile liceului. Nu știm a cui a fost ideea, a proiectantului sau a constructorului, dar pare o găselniță inspirată, în ton cu specificul Liceului Auto.

E bine când mai scoatem nasul din teancurile de hârtii din birou și mai punem și un strop de imaginație în ceea ce lucrăm, arătând astfel că ne pasă și de ceea ce lăsăm în urmă, nu numai de banii pe care îi luăm la sfârșitul lucrării. La fel, tot cu un strop de imaginație, poate reușim să punem mai mult asfalt pe străzi, mai multă apă în arteziene și mai mulți copaci în parcuri. Trebuie doar să ne pese.

Citit 1868 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2023 15:09

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 09:25
    86.34.187.***
    O idee foarte buna, este normal ca institutia de invatamant sa aibe identitate. Nu ar fi rau ca si alte unitati de invatamant sa urmeze modelul, consider ca ar fi mai interesant/atractiv atat pentru elevi cat si pentru cadrele didactice.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.