A 40-a adunare generală a Consiliului Național al Elevilor

A 40-a adunare generală a Consiliului Național al Elevilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Reprezentanții elevilor din toată țara s-au reunit la Timișoara, cea de-a 40-a Adunare Generală desfăşurându-se la Universitatea de Vest, în perioada 5-7 ianuarie. Consiliul Național al Elevilor a dezbătut numeroase teme, una dintre cele mai importante fiind alegerea Biroului executiv al organizaţiei, al cărei președinte a devenit domnișoara Miruna Croitoru.

Reprezentanții elevilor gălățeni au fost și ei prezenți la Timişoara, ridicând o sumedenie de probleme cu care s-au confruntat în această perioadă. Au fost discutate Statutul elevului, transportul elevilor, Legea învățământului preuniversitar, relațiile externe, feedbackul privind activitatea de învățare, platforma de e-learning, dar și problemele de toate tipurile cu care s-au confruntat elevii pe parcursul acestui an școlar. Pe lângă discuţii, reprezentanții elevilor au participat și la câteva ateliere, din care au plecat cu noi cunoștințe pentru a le putea pune în aplicare în județe.

Universitatea de Vest din Timișoara a oferit toate facilitățile necesare reuniunii, de la cazare la masă, Consiliul Județean al Elevilor din Timiș fiind coorganizator al evenimentului.

 

Citit 1225 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iulie 2023 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.