Dascălii gălăţeni au votat pentru continuarea grevei generale

Dascălii gălăţeni au votat pentru continuarea grevei generale
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Angajaţii din învăţământ din judeţul Galaţi au votat pentru continuarea grevei generale, nemulţumiţi de oferta guvernanţilor, aflăm de la liderii sindicali.

"Toţi colegii care sunt azi în grevă ne-au anunţat că vor rămâne în grevă şi vineri şi de luni încolo, când ne pregătim de miting, marş şi pichetare la Galaţi. Jigniţi de oferta făcută de guvernanţi ieri, colegii din Bucureşti, dar şi profesori din toată ţara au ieşit la miting şi la marş, deşi nu s-au primit aprobări. În prezent sunt mii de oameni care protestează la Bucureşti pentru că au fost trataţi la negocieri în bătaie de joc", ne-a declarat lidera Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Lidia Antoniu.

Şi membrii celuilalt sindicat reprezentativ au votat în majoritate pentru continuarea grevei generale. "Dintre cei 1.100 de membri, joi, 25 mai, sunt în grevă 900. Dintre aceştia, 880 au semnat pentru continuarea protestelor şi săptămâna viitoare", ne-a declarat Adrian Andrăşescu, preşedintele Sindicatului "Educaţia".

Citit 1460 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2023 17:52

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 25 Mai 2023 21:23
    86.124.200.***
    Profesorii joaca tare ptr. ca stiu ca daca cedeaza Acum si accepta banii/oferta aia pe 2 luni ... NU MAI PUPA NIMIC .
    Politicienii asta si Asteapta ... ca intr-o saptamana - doua , Profesorii sa Cedeze .
    Cu o clasa Politica cu apucaturi de Escroc-Sarlatan ... a Ceda e cea mai Proasta Idee ptr V
    0
    0
  • postat de Mariana
    Joi, 25 Mai 2023 14:26
    46.97.176.***
    Ce ne pasa ca banii pe care ii cerem și pe care ii meritam cu prisosință vor venii din economia privata, cea care tine plata bugetara. Oricum tara o duce prin împrumuturi, ce i-mi pasa mie de cei de vin în urma noastră. Noi cerem banii care credem ca ni se cuvin. Cit mai mulți, fără număr. Restul nu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.