A 41-a Adunare generală a Consiliului Național al Elevilor

A 41-a Adunare generală a Consiliului Național al Elevilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

 

Cea de-a 41-a Adunare generală a Consiliului Național al Elevilor (CNE) s-a desfășurat, luna trecută, la Oradea. Evenimentul a adus împreună elevi din întreaga țară, reprezentanți ai Consiliilor Județene ale Elevilor, pentru a lua decizii importante referitoare la problemele și nevoile elevilor din România.

Principalele puncte de pe ordinea de zi au inclus alegerile în cadrul CNE, raportul de activitate al fiecărui județ și amendamentele propuse pentru statutul elevului și metodologia de organizare și desfășurare a alegerilor din cadrul Consiliului Elevilor. Aceste aspecte au reflectat dorința de a consolida și îmbunătăți participarea elevilor în procesul de luare a deciziilor și de a le oferi o voce activă în gestionarea problemelor care îi privesc.

Elevii au avut ocazia să interacționeze cu colegii lor din întreaga țară, schimbând idei și experiențe legate de activitatea județeană și proiectele derulate la nivel local.

Un aspect de menționat este faptul că Adunarea Generală s-a încheiat într-un timp record. Cea mai lungă zi de lucru a început la ora 10,00 dimineața și s-a încheiat la ora 3,00 noaptea.

 

Citit 885 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2023 13:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.