AIESEC Galaţi pune la cale proiecte noi

AIESEC Galaţi pune la cale proiecte noi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Organizaţia studenţească AIESEC Galaţi organizează, de joi până duminică, la sala studio a Casei de Cultură a Sudenţilor, o conferinţă numită Local Planning Meeting (LPM) în care membrii vor stabili noi proiecte care vor fi aplicate în acest an. Conferinţa este moderată de un membru al organizaţiei din Iaşi.

„Scopul acestei conferinţe organizate de noi este de a produce noi proiecte pentru mediul gălăţean şi în special pentru tineri. Are loc în fiecare an deoarece vrem să aducem ceva noi, să nu plictisească participanţii. Membrii AIESEC sunt împărţiţi în cinci grupe de câte şapte şi vor avea de realizat câte un proiect de la zero, fiecare grupă de un domeniu de activitate: mediu social, elevi, studenţi. Aceste proiecte vor fi implementate în vara aceasta. Este posibil să fie acceptate toate proiectele, este posibil să nu fie niciunul”, ne-a explicat Adrian Radion, vicepreşedintele pe departamentul de Comunicare al organizaţiei.

Citit 3070 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 18:28

3 comentarii

 • postat de Mihai Duminică, 11 Martie 2012 13:03 Link la comentariu
  0
  0

  Un coleg de-al meu este in AIESEC si intra-adevar parca sunt o secta

  Raportează
 • postat de Emilia Marți, 21 Februarie 2012 21:45 Link la comentariu
  0
  1

  Daca ai detine macar cateva informatii despre organizatie nu ai mai avea aceeasi parere. Cel mai indicat ar fi sa intrebi elevii de liceu din mediul galatean si vei fi uimit de cate proiecte au facut impreuna.

  Raportează
 • postat de Aiesec - Acum iesim eventual sa epuizam cola Luni, 20 Februarie 2012 20:07 Link la comentariu
  0
  0

  :)) Ce proiecte sa faca astia mai copii ? Ei stau toata ziua in sediul ala, beau Cola, fumeaza si mananca cipsuri. Ati auzit voi anul trecut de vreun proiect facut de AIESEC ? Astia sunt ca o secta.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.