Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Deşi nu provin din cele mai bogate cartiere ale Galaţiului, elevii de la Şcoala Nr. 3 au făcut un gest impresionant: după puterile lor au adunat alimente neperisabile pentru oamenii loviţi de căderile masive de zăpadă.

„A fost nemaipomenit de frumos faptul că iniţiativa le-a aparţinut elevilor. Dar s-au implicat foarte mult şi diriginţii şi mai ales directorul educativ, Cornelia Onofrei. Alimentele sunt acum depozitate în camera unde ţinem laptele şi cornul, în condiţii bune. Aşteptăm o maşină a comandamentului de urgenţă să le preia. Ne-ar place să le ducă într-o zonă unde sunt copii mulţi şi săraci, dar dumnealor sunt cei care decid care sunt priorităţile”, ne-a declarat directorul unităţii de învăţământ, Iuliu Tudorache. 

Citit 2171 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2012 19:17

2 comentarii

 • postat de nobody Joi, 23 Februarie 2012 20:25 Link la comentariu
  0
  0

  Tot respectul pentru elevii acestei scoli. Avem multe scoli in municipiu cu elevi proveninf din familii bogate. Dar se pare tot cel cu burta goala il intelege pe cel necajit. Felicitari si conducerii unitatii care SIGUR a avut o contributie semnificativa. Domnule Tudorache, JOS palaria!!!!!!!

  Raportează
 • postat de viorica Miercuri, 22 Februarie 2012 15:06 Link la comentariu
  0
  0

  Nu pot decat sa felicit aceasta scoala pentru inplicare si doresc tuturor elevilor mult succes.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.