Laura Marin a preluat oficial conducerea Inspectoratului Şcolar (UPDATE)

Laura Marin a preluat oficial conducerea Inspectoratului Şcolar (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 17:50 - Astăzi după-amiază, ordinul de numire în funcţia de Inspector General Şcolar a Laura Marin a ajuns la IŞJ Galaţi, au informat surse din inspectorat. Acesata preia astfel începând de miercuri funcţia rămasă vacantă după eliberarea din funcţie a lui Doruleţ Resmeriţă.


 

Fostul inspector general-adjunct Laura Marin (susţinută de către PSD), actualmente profesoară la Colegiul Naţional „V. Alecsandri” va reveni în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean, deşi negocierile s-au dus pentru consilierul local, Gelu Homner, profesor la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (Auto).     

Contactată telefonic, Laura Marin a declarat că ştie ceva de această propunere, dar că nu ne poate declara nimic deocamdată şi nici nu ne poate confirma că va fi numită cu certitudine, atâta vreme cât nu s-a semnat vreun document.

Surse din USL susţin că alegerea Laurei Marin a fost legată de faptul că urmează o perioadă de examene, iar aceasta, spre deosebire de Gelu Homner, are foarte multă experienţă, în baza funcţiilor pe care le-a mai ocupat anterior.

Aceleaşi surse susţin că, dacă nu mai intervin alte aspecte, rocada inspectorilor generali ar urma să aibă loc până la sfârşitul acestei săptămâni, cel târziu începutul săptămânii viitoare.

Deocamdată, nu se ştie dacă va fi schimbată din funcţie şi actuala inspectoare general-adjunctă Eugenia Stancu

Citit 10093 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2012 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.