Se înfiinţează gimnaziu la CNMK

Se înfiinţează gimnaziu la CNMK

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
10 comentarii

 

Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” va înfiinţa, din anul şcolar 2012-2013, o clasă a V-a, cu 25 locuri. În cadrul orelor de opţional se va studia intensiv informatica, iar limbile moderne studiate vor fi engleza şi germana. Înscrierile se fac în perioada 24-27 iunie, la secretariatul colegiului. Dacă numărul înscrişilor depăşeşte numărul de locuri se va susţine, în data de  28 iunie, o testare comună din materia studiată la limba şi literatura română şi matematică.

Citit 10471 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2012 18:09

10 comentarii

 • postat de Oana Miercuri, 22 Octombrie 2014 20:35 5.13.218.*** Link la comentariu
  0
  0

  As vrea sa intru la LMK in clasa a 7-a. Cu cine pot vorbi sau unde trebuie sa intru ca sa vad optiunile?

  Raportează
 • postat de nico Sâmbătă, 02 Iunie 2012 13:27 Link la comentariu
  0
  0

  copilul meu vrea sa intre la lmk din clasa a 5 a. eu as dori sa intre la lva . oare sa il las sa aleaga? apropo specific ca el isi doreste sa devina medic cardiolog.

  Raportează
 • postat de profesor Sâmbătă, 19 Mai 2012 10:55 Link la comentariu
  0
  0

  se infiinteaza si o clasa de stiinte ale naturii si stiinte sociale la a IX-a la CNMK

  Raportează
 • postat de pentru Alina Sâmbătă, 12 Mai 2012 17:16 Link la comentariu
  0
  0

  Culura generala se invata la clasele 5-8. La liceu, macar din a-11-a , fiecare elev ar trebui sa se ocupe doar de obiectele care il intereseaza. Nu a spus nimeni sa nu se invete decat la un obiect, dar, in unele scoli precum este si cnmk se exagereaza cu obiectele de toceala secundare profilului!

  Raportează
 • postat de Carmen Sâmbătă, 12 Mai 2012 13:11 Link la comentariu
  0
  0

  Se pare ca unii aveti o parere foarte buna despre voi. LMK-ul ete o institutie prestigioasa. A dat multi oameni de valoare chiar si in ultimii 20 de ani. Nu poate preda un profesor de liceu la gimnaziu?. Mai uitati-va pe cartile de pedagogie. In ceea ce priveste conducerea inscrieti-va la concurs si demonstrati ce puteti face. Succes!

  Raportează
 • postat de Alina Sâmbătă, 12 Mai 2012 12:51 Link la comentariu
  0
  0

  Constat ca multi dintre voi nu stiti ce inseamna cultura generala. Cand ati invatat?. Nu cred ca LVA-aul neglijeaza anumite obiecte pentru ca elevii sunt buni la altele. Treziti-va!. sa ne intoarcem la ,,adevarata invatatura,,

  Raportează
 • postat de Sfaturi Vineri, 11 Mai 2012 19:14 Link la comentariu
  3
  0

  Va spun eu ce "schimbari majore" trebuie, asta daca vreti sa ajungeti din urma LVA-ul:
  -sa se puna accent pe obiectele importante(stiu, vor sari multi profesori), pentru ca la ora actuala, in CNMK FIECARE profesor incarca elevul cu zeci de cerinte, teme, lectii, etc. Asta duce la o suprasolicitare a elevilor, iar cei buni la un obiect nu mai au timp sa se preagateasca pentru performanta. In CNVA nu este asa, cine vrea sa invete la informatica, de exemplu, nu e ascultat la geografie sau biologie din toata materia de la inceputul anului si i se pune 4.
  -sa o lase mai usor cu inflatia de activitati gen piese de teatru , etc. Sunt bune si astea, dar se exagereaza la acest liceu. E totusi liceu de profil real...
  Daca veti face asa si cu clasa a-5-a, n-o sa ajungeti vreodata nici la degetul mic al LVA-ului.
  Desigur , nu-i nimic gresit ca CNMK-ul insista pe aceasta latura extracurriculara si pe invatatul la toate obiectele, spun doar ca , in acest fel, nu puteti ajunge la performantele de la CNVA. Oricum, CNVA-ul are elevi mult mai buni, din start.

  Raportează
 • postat de P.A Vineri, 11 Mai 2012 12:42 Link la comentariu
  0
  1

  Vor fi necesare schimbari majore in liceul asta.profesori noi,metode de predare pe masura,seriozitate mai mare atat de partea elevilor cat si a profesorilor.nu e asa usor sa mentii o institutie scolara pe linia de plutire.gimnaziul nu e ceva nou.doar ca va trebui sa-si faca bine socotelile.oricum mi se pare o idee buna.imi respect liceul absolvit si-i urez mult succes! (*desi conducerea poate ar trebui sa sufere cateva modificari*).

  Raportează
 • postat de d. Joi, 10 Mai 2012 18:36 Link la comentariu
  1
  0

  @Andrei: "Aere" la LVA? Se vede că ori ești unu' care n-a avut ocazia să intre la LVA, ori odrasla ta dragă nu a prins un loc aici. Doar pentru că auzi că aici sunt mulți cu bani nu înseamnă că sunt plini de aere și proști și au intrat cu pile ( mai sunt și câteva excepții, nu zic că nu) dar majoritatea nu sunt așa cum îi crezi tu.

  Raportează
 • postat de Andrei Joi, 10 Mai 2012 07:11 Link la comentariu
  0
  1

  Bravo lor!Poate le mai ia din ,,aere''celor de la L.V.A....Acum mai depide si de ei,daca vor avea profesori pregatiti pentru gimnaziu sau cei de la clasele 9-12 predau la cei ,,mici''...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.